GLITTERTIND'S KENNEL 

 

Blogg

Blev så sugen.....

2019-08-20

Det var så himla länge sedan jag skrev något i bloggen men idag blev jag så sugen på att börja skriva igen....

Ibland funderar jag på om det är mig det är fel på men så kan det väl omöjligt vara :-)

Jag kollar in facebook och andra sociala media och funderar på varför jag inte har ett lika perfekt liv som de flesta verkar ha. Jag har inte ens ätit någon flashig mat idag, det blev korv och makaroner :-)

Det är "älskade män, älskade barn och älskade hundar"....det är nog lite fel på mig ändå för jag vill åtminstonde skilja mig 4 ggr per vecka eftersom jag är övertygad om att män/Dan har några kromosomer för lite/mycket, barn är väl käckt att ha men så jäkla rosenskimrande är det väl inte jämt? Och hundarna är ljuvliga....när de gör som jag säger :-)

Nejdå...det är väl för det mesta väldigt bra men när man läser på sociala media blir man ibland fundersam...är allt så fantastiskt hela tiden.

I går var Dan och jag i skogen han veeeet att jag inte har något lokalsinne, trots detta "tappade han bort mig" och jag hamnade djupt inne i granskogen. Det var rötter på backen och grenar i ansiktet, stora fåglar flaxade upp runt mig. Efter en timma ringde han och frågade var jag var....ähh, som om jag skulle veta det??!! Jag satte på spotify på mobilen och spelade tills han hittade mig och jag tror kanske han hade önskat att han inte gjort det så irriterad var jag. Jag måste ändå försvara mig med att säga att jag tittade på google maps...där stod "gå mot nordväst"?? Var i hela friden är nordväst?

Lilla Cavalier Ellen som är 8 år och löper nu har bestämt sig för att mannen i hennes liv är labrador-Oliver...honom skall hon para sig med och har ingen förståelse alls varför hennes dumma matte har dem på olika ställen.

Vi har det faktisk riktigt bra och jag är glad att jag har både familj och hundarna men det är oftast ett roligt slit...tycker iallafall jag :-)

 

Mycket bättre än att träna "stå fint"

 

Varje dag efter skogen ser vi ut såhär

 

Kram till nästa gång 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)